Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Daar komt vaak meer bij kijken dan u denkt.
Het is namelijk niet alleen zaak om rekening te houden met de inrichting die de betreffende ruimtes straks krijgen, maar u moet bijvoorbeeld ook denken aan de elektra.
Indien u in een oud huis woont, bestaat de kans dat de elektra nodig eens gerenoveerd moet worden.
Als dit in al die jaren nog nooit gebeurd is, doet u er goed aan om dit direct mee te pakken. Maar hoe renoveert u nu eigenlijk uw elektra bij een verbouwing? 
Voordat u klakkeloos begint met slopen, moet u goed voor ogen hebben hoe de inrichting er straks uit moet komen te zien. Dit kunt u het beste aangeven op een zelfgemaakt plattegrond. Teken hier bijvoorbeeld de banken, stoelen en tafels op, maar vergeet ook vooral geen rekening te houden met de elektra.
Wanneer u namelijk uw gehele huis gaat verbouwen, bestaat de kans dat schakelaars en stopcontacten niet meer op handige plekken zitten. Geef daarom ook de verschillende elektriciteitspunten aan op de plattegrond. 
Q-tech adviseert u om ons er al bij de planning bij te betrekken. Zo komt u niet voor verassingen en wordt uw elektra volgens officiële richtlijnen en bouwbesluiten aangelegd.