Q-Tech Montage & Servicetechniek werd opgericht in het jaar 1999 en beschikt inmiddels over een ruime ervaring van 32 jaar.
Deze ervaring spreidt zich uit over verschillende facetten van het vakgebied.
Door de jaren heen is het aanbod aan werkzaamheden structureel uitgebreid en geëvolueerd. Van eenvoudige huis-tuin en keuken installaties werd de opgedane ervaring gebruikt bij het opzetten van professionele configuraties die gebruikt kunnen worden in met name warenhuizen en winkels.
Vandaag de dag zien we een duidelijke verschuiving op de markt van conventionele installaties naar geavanceerde domotica systemen. In de laatste jaren zijn ook systemen die draadloos schakelen via een smartphone mogelijk maken aanzienlijk in populariteit toegenomen.
Wij bij Q-Tech Montage & Servicetechniek stellen alles in het werk om onze kennis op constante basis bij te schaven waardoor we onze klanten steeds van een zo optimaal en eigentijds mogelijk advies kunnen voorzien.
Bent u met andere woorden op zoek naar een geschikte partner die u niet alleen verzekert van een eindresultaat dat alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen, maar die ook met u meedenkt naar de beste oplossing voor uw woning? In dat geval bent u bij Q-Tech Montage & Servicetechniek beslist aan het juiste adres!