Groepenkast laten vervangen in omgeving Flevoland

Een veel voorkomend knelpunt in een woning betreft de meterkast. Het installeren en of vervangen van een meterkast vraagt om veel kennis en expertise. Deze dient namelijk op de juiste professionele wijze geplaatst te worden. De meterkast betreft in de meeste gevallen niet alleen de ruimte waar elektriciteit binnenkomt, maar ook onder andere drinkwater, aardgas, telefoon en stadsverwarming komen via de meterkast binnen. Door al deze verschillende leveringen is het van groot belang dat de meterkast zorgvuldig is gesorteerd en de bedrading professioneel en netjes is gerangschikt. Een wirwar aan draden en snoeren neemt grote risico’s met zich mee, vandaar dat de inrichting van een meterkast vooraf bepaald is. Bovendien zijn er bepaalde voorwaarden met betrekking tot de (minimale) afmeting van de meterkast en dient deze afsluitbaar te zijn. Wilt u uw groepenkast laten vervangen in Flevoland? Bij Q-Tech Montage & Servicetechniek bent u aan het juiste adres! Neem geheel vrijblijvend contact op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

IMG-20200904-WA0005

Groepenkast vervangen in Flevoland: contactdozen en bedrading

Voor een volledige aansluiting op het elektriciteitsnet bent u bij Q-Tech Montage & Servicetechniek gegarandeerd aan het juiste adres. Dé elektricien van Flevoland en omgeving beschikt namelijk over maar liefst 32 jaar ervaring binnen het vakgebied. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekende service en professionele installatie. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige installaties, maar ook voor grote projecten zoals bijvoorbeeld het aansluiten van een keuken of enorme machines. Wij zorgen bij elk project voor een betrouwbare, efficiënte bedrading die veilig wordt aangesloten op verscheidene contactdozen. Uiteraard spelen uw wensen en voorkeuren een grote rol in de keuze die wij hierin maken. Zo zal elk project uitgevoerd worden aan de hand van de voorkeuren van onze opdrachtgevers. Op deze manier bent u verzekerd van veilige elektriciteitspunten op de plek waar u ze graag wilt hebben en zijn wij verzekerd van tevreden klanten.

 

Groepenkast vervangen in Flevoland: hulp bij verbouwing

Het komt regelmatig voor dat men bij het maken van plannen voor een verbouwing in eerste instantie niet nadenkt over de elektra. Echter zal de inrichting van bepaalde ruimtes aangepast dienen te worden op de verschillende elektriciteitspunten die zich in de betreffende woning bevinden. Ook tijdens het slopen dienen de elektriciteitspunten zorgvuldig in de gaten gehouden te worden. Wij van Q-Tech Montage & Servicetechniek adviseren daarom te allen tijde voorafgaand aan de verbouwing een plattegrond te maken waarop onder andere de verschillende elektriciteitspunten worden afgebeeld. Door ons bij het maken van deze plattegrond te betrekken, bent u ervan verzekerd dat alles op rolletjes loopt en u niet voor (vervelende) verrassingen komt te staan. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om alle elektra volgens bepaalde richtlijnen en bouwbesluiten aan te leggen.

Verwarm duurzaam met infrarood

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot duurzaam verwarmen? Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van infrarood warmtepanelen. Zo bespaart u energie én bijkomende kosten. Meer weten over deze innovatieve en duurzame manier van verwarmen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent elektrisch verwarmen in Flevoland en omgeving.

IMG_20200822_134822