Elektrisch verwarmen in de omgeving Flevoland

Elektrisch verwarmen, ook in Flevoland, is de meest recente innovatieve manier om uw huis te voorzien van de gewenste temperatuur. De meeste woningen beschikken over een cv-ketel die aangesloten is op de verwarmingsradiatoren en/of vloerverwarming. Met behulp van onze innovatieve infrarood warmtepanelen bespaart u niet alleen energie, maar ook nog eens de bijbehorende kosten. Dit kan zelfs oplopen tot een besparing van maar liefst 50 tot 60 procent! Bovendien bespaart u niet alleen op minder energieverbruik, maar profiteert u ook nog eens van lagere aanschafkosten ten opzichte van elke andere verwarmingsoplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website of bel naar 0320-261758 om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken! Elektrisch verwarmen in Flevoland doet u bij Q-Tech Montage & Servicetechniek.

Elektrisch verwarmen in Flevoland: hoe werkt het?

Onze infrarood warmtepanelen zijn dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van duurzaam verwarmen waarmee u uw huis kunt voorzien van de gewenste temperatuur. Zo bespaart u namelijk op zowel het energieverbruik als de bijkomende kosten! De meeste woningen zijn momenteel voorzien van een cv-ketel die aangesloten is op de radiatoren en/of vloerverwarming. Deze radiatoren stoten warme lucht uit die vervolgens opstijgt, afkoelt en weer daalt. Door dit proces ontstaat luchtcirculatie in de betreffende ruimte wat leidt tot een onregelmatig verdeelde temperatuur. Zo bevindt de warme lucht zich na verloop van tijd bovenin en de koude lucht onderin. Infrarood warmtepanelen zijn dé innovatieve vervangers van uw radiatoren en/of vloerverwarming. Deze panelen beschikken over een straling in een hoek van 160 graden die alle voorwerpen in de ruimte met gewicht van een bepaalde temperatuur voorziet. Op deze manier zorgen de panelen ervoor dat alles met een massa een bepaalde temperatuur krijgt, waardoor er niet langer sprake is van een temperatuurverschil. Door deze techniek dienen de infrarood warmtepanelen perfect als hoofdverwarmingssysteem in een woning of bedrijfspand. Zo bent u te allen tijde voorzien van een fijne warmtebalans in elke ruimte.

IMG_20200813_101907

Elektrisch verwarmen in Flevoland: op afstand bedienbaar

Met behulp van een app kunt u uw infrarood warmtepanelen behendig op afstand bedienen. Zo kunt u controle uitoefenen over slechts een selectief aantal panelen of het gehele systeem. Een extra voordeel is dat u ook nog eens uw energieverbruik bij kunt houden, waardoor u deze altijd en overal onder controle heeft. De infrarood verwarmingspanelen zijn dé nieuwste techniek wanneer het gaat om duurzaam verwarmen. Profiteer vandaag nog van de vele voordelen waaronder één aangesloten systeem dat ook los van elkaar te bedienen is, panelen die in elke ruimte toepasbaar zijn én die u ook nog eens makkelijk uit kunt breiden. Zorg voor een beter klimaat in huis met infrarood warmtepanelen!

IMG_20200824_112451

Overige werkzaamheden, installaties en renovaties

Op zoek naar een veelzijdige elektricien in omgeving Flevoland? Bij Q-Tech Montage & Servicetechniek bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Dankzij de 32 jaar lange ervaring en expertise beschikken wij over de beste technieken en kennis op het gebied van elektrotechniek. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor elektrotechnische installaties (zoals onder andere het installeren van een intercom en/of beveiligingsapparatuur), maar ook voor professionele ondersteuning bij een (grote) verbouwing op het gebied van het aanleggen en/of verplaatsen van elektra. Uw groepenkast vervangen in omgeving Flevoland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!