Elektricien in Flevoland: voor al uw elektriciteitsvoorzieningen

Wanneer belt u een elektricien, in Flevoland bijvoorbeeld? Nou, wanneer u problemen heeft met de elektra in uw huis. Of als u een elektronisch apparaat gekocht heeft dat speciale montage vereist. Wat de reden ook is, bij Q-Tech Montage & Servicetechniek bent u aan het juiste adres als het gaat om het (af)monteren, aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Dankzij de 32 jaar ervaring binnen het vakgebied bent u te allen tijde verzekerd van professionele service en werkzaamheden. Schakel onze hulp in bij een (grote) verbouwing, na aanschaf van verschillende elektronische installaties of wanneer u bijvoorbeeld behoefte heeft aan een infrarood verwarming. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website voor offertes, meer informatie en/of prijsopgave. Liever telefonisch contact opnemen? Ook dat is een mogelijkheid! Bel in dat geval naar 0320-261758 en word direct geholpen.

Elektricien in Flevoland: elektronische apparaten installeren

Wij kunnen u helpen met verschillende werkzaamheden omtrent domotica, elektrotechniek en datanetwerken. Zo zijn wij in staat u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de plaatsing van elektronische apparaten om zo de meest energiezuinige optie te kunnen waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van auto laders, een intercom, beveiliging en/of domotica. Domotica betreft het automatiseren en koppelen van verschillende apparaten in uw huis. Ten onrechte wordt dit vaak nog steeds als een luxeproduct gezien, terwijl het vandaag de dag juist een hele normale vorm van omgaan met technische apparaten is. Schakel onze hulp in om een draadloze schakeling tussen verschillende elektrische apparaten in uw huis te realiseren. Uiteraard wordt bij het maken van deze gezamenlijke keuzes rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren.

IMG_20200824_112451

Duurzaam verwarmen met infrarood warmtepanelen

De kans is groot dat u momenteel over een cv-ketel beschikt die ervoor zorgt dat uw verwarmingsradiatoren of vloerverwarming warme lucht af geven. Doordat deze warme lucht opstijgt, afkoelt en weer daalt ontstaat luchtcirculatie wat leidt tot temperatuurverschillen in de betreffende ruimte. Met behulp van infrarood warmtepanelen realiseer je in een handomdraai een constante temperatuur in de ruimte. Het temperatuurverschil verdwijnt, waardoor een comfortabelere warmtebalans ontstaat. Bij gebruik van infrarood verwarmingspanelen is lucht niet langer de drager van de warmte, maar massa. Dankzij deze innovatieve manier van verwarmen bespaar je wel 50 tot 60 procent energiekosten! De warmtepanelen werken individueel van elkaar, maar ook als geheel. Extra handig is dat de panelen aan te sturen zijn via mobiele apparaten, waardoor deze ook te monitoren zijn wanneer niemand thuis is. Verwarm energiezuinig met behulp van elektrisch verwarmen in Flevoland!

IMG_20200813_103818

Elektricien in Flevoland: hulp bij renovatie

Bij een kleine of grote verbouwing van uw woning wordt vaak in eerste instantie niet meteen gedacht aan elektra. Echter komt het vaak voor dat in zo’n geval elektronische bedrading, -apparaten en/of stopcontacten verlegd moeten worden. Bij oudere huizen kan het zelfs zo zijn dat de elektra nooit vervangen is. Wanneer u een oudere woning gaat verbouwen wordt dan ook aangeraden in één keer de gehele elektra mee te nemen. Bij Q-Tech Montage bent u aan het juiste adres als het gaat om renovatie van elektra op zowel groot- als kleinschalig niveau, aansluiting van wandcontactdozen en bedrading en de groepenkast vervangen in Flevoland en omgeving. Een grote verbouwing op de planning staan? Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied, service en expertise bent u verzekerd van een perfecte installatie waar u gegarandeerd nog jarenlang van zult profiteren!