Bij Q-Tech Montage & Servicetechniek bent u aan het juiste adres voor de plaatsing van diverse grote en kleine datanetwerken.
Steeds meer gezinnen willen bijvoorbeeld graag gebruik maken van de voordelen die verbonden zijn aan internet via de glasvezel.
Om van deze voordelen te kunnen genieten dient u echter te beschikken over een glasvezel verbinding en ook uw toestellen dienen op deze verbinding te worden aangesloten.
Wij van Q-Tech Montage & Servicetechniek realiseren voor u een datanetwerk op maat waardoor u kunt genieten van een passende oplossing die perfect zal aansluiten op uw verwachtingen.

Q-Tech Montage & Servicetechniek biedt haar klanten niet alleen de mogelijkheid om kleine datanetwerken in een privé woning te plaatsen.
Daarnaast kunt u bij ons eveneens terecht voor grote projecten. Ons bedrijf realiseerde in het verleden bijvoorbeeld een grootschalig datanetwerk voor een school welke bestond uit meer dan 200 aansluitingen!
Heeft u een grootschalig project en bent u op zoek naar een geschikte partij om voor u een datanetwerk te realiseren? In dat geval bent u bij Q-Tech Montage & Servicetechniek ongetwijfeld aan het juiste adres!