Tegenwoordig is het van steeds groter belang om uw woning op gepaste wijze te beveiligen. Klassieke beveiligingssystemen doen hun werk, maar zijn vaak niet zo handig in hun gebruik.
Door gebruik te maken van domotica kunt u er bijvoorbeeld op efficiënte wijze voor zorgen dat uw alarminstallatie gekoppeld wordt aan met name de sloten op de deuren.

Door middel van draadloos schakelen kan men dan vanuit iedere locatie bepaalde ruimtes (automatisch) laten vergrendelen. Bij Q-Tech Montage & Servicetechniek hebben er we er voor gekozen om op dit vlak te werken met enkele van de beste en meest kwalitatieve merken op de markt, onder andere Abus en Getronics.
Naast bovenstaande biedt Q-Tech Montage & Servicetechniek haar klanten eveneens de mogelijkheid om gebruik te maken van een deurintercom / videosysteem. Dit systeem biedt een ideale, eigentijdse vervanging voor de klassieke deurbel waarbij iemand door middel van zijn of haar smartphone via audio of video kan achterhalen wie er aan de deur staat. Dit systeem kan eveneens gekoppeld worden aan het deurslot waardoor u bijvoorbeeld van afstand de deur kunt openen. Voor deze systemen wordt onder andere gebruik gemaakt van het professionele en betrouwbare merk Golmar.