Elektrotechniek


Elektrotechniek

We kunnen ons vandaag de dag onze woning niet meer voorstellen zonder elektriciteit. Wanneer u op zoek bent naar een geschikt bedrijf om voor u de elektrotechniek in uw huis te verzorgen bent u bij Q-Tech Montage & Servicetechniek aan het juiste adres. Ons motto luidt “als er maar spanning op staat, hoge of lage, weten wij er wel raad mee”! Of het daarbij nu gaat om het aansluiten van keukens, het plaatsen van verlichting of het plaatsen en uitbreiden van meterkasten, en ga zo maar door, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Aansluiting en optimalisatie

In eerste instantie kunnen we bij Q-Tech Montage & Servicetechniek de volledige aansluiting van uw huis op het elektriciteitsnet verzorgen. Dit gaat van eenvoudige installaties tot het aansluiten van een volledige keuken, kleine of grote machines en andere installaties, uiteraard mag ook het plaatsen van de meterkast niet ontbreken.
Indien u Q-Tech Montage & Servicetechniek alle aansluitingen laat verwezenlijken beschikt u altijd over een kwalitatieve en veilige aansluiting waardoor u nooit voor vervelende verrassingen zal komen te staan!

Plaatsing en uitbreiding meterkasten

Meterkasten vormen een vaak voorkomend knelpunt in de woning. Het plaatsen van een meterkast vergt de nodige kennis en dient op een professionele en overzichtelijke wijze te worden geplaatst. Indien u reeds over een meterkast beschikt, maar deze bestaat uit een wirwar van buizen en draden brengt dit steeds de nodige risico's met zich mee.
Wij van Q-Tech Montage & Servicetechniek zijn uitstekend in staat om ook uw meterkast tot in detail op orde te brengen waardoor een mogelijke storing op efficiënte wijze kan worden verholpen of zelfs voorkomen!

Keuze voor de meest energiezuinige oplossing

Vandaag de dag is het van cruciaal belang om bij het plaatsen van elektrische installaties rekening te houden met het energieverbruik. Wij bepalen steeds aan de hand van de wensen van de klant wat voor hun de meest energiezuinige oplossing is. Dit zorgt er voor dat de vooropgestelde wensen steeds probleemloos gerealiseerd kunnen worden, maar dan wel zonder dat u rekening dient te houden met een hoger energieverbruik.